عناوین مهم :
جمعه 07 اردیبهشت 1403 09:02

پایگاه تحلیلی الفباخبر

مرجع اخبار اقتصادی-اجتماعی

ALEFBAKHABAR.com

آخرین عناوین
پر بازدید ها
واکنش بانک شهر بعد از خرید پرسپولیس | ببینید مدیرعامل تامین اجتماعی سن جدید بازنشستگی را اعلام کرد بیشترین دارایی ها از آن کدام بانک هاست؟ نصف قیمت ماشین بخر! قسطی با 50 درصد پیش‌پرداخت مدیرعامل بانک پارسیان خداحافظی کرد شرایط و نحوه دریافت وام کارتخوان بانک ملت بانک‌های چینی به درد سر افتادند بیت کوین به قیمت جدید رسید/ ۶۶ هزار و ۴۶۹.۳۲ دلار بیمه‌های تکمیلی در حال اتصال به سامانه‌های سازمان بیمه سلامت هستند رفتار دولت با مردم در بحث خودرو توهین آمیز است مقام حماس: ۳۰ ژنرال و افسر بلندپایه اسرائیلی را در اختیار داریم خرید و فروش ارز صادرکنندگان در بانک ملی بیرانوند بازی فینال را از دست داد تخلیه‌ و بارگیری ۱۷.۵ میلیون تن کالا در فروردین ۱۴۰۳ افزایش ۶۵ درصدی درآمد تسهیلات بانک پاسارگاد در فروردین

امکان تهیه نسخه دارو به اسنپ دکتر اضافه شد


امکان-تهیه-نسخه-دارو-به-اسنپ-دکتر-اضافه-شد
اسنپ دکتر برای به حداقل رساندن مراجعه حضوری در فرایند درمان، سرویس «تهیه نسخه دارو» را به اپلیکیشن خود اضافه کرد، این قابلیت در حال حاضر در شهرهای تهران، اصفهان و مشهد فعال است و در آینده در سایر شهرهای کشور نیز فعال می‌شود.

به گزارش الفباخبربه نقل ایسنا، بنابراعلام اسنپ، با سرویس «تهیه نسخه دارو»، کاربران می‌توانند نسخه‌ یا دفترچه‌ بیمه خود را با پیک به داروخانه تحویل دهند و اقلام دارویی مورد نیازشان را تهیه کنند. همچنین امکان سفارش داروهای OTC (بدون نیاز به نسخه) و اقلام بهداشتی و .. هم از طریق همین سرویس فراهم شده است.

بیشتر بخوانید:

کمک به کاهش رفت‌وآمدهای غیر ضروری

شیوع کرونا و افزایش احتمال ابتلا به بیماری به خصوص در محیط‌هایی با تعداد مراجعه‌کنندگان بالا، کسب و کارها را به بسترسازی برای راه‌حل‌های جدید سوق داده‌ است.

علاوه بر این، آلودگی شدید هوا در ماه‌های اخیر، گروه‌های پرخطر شامل بیماران زمینه‌ای، قلبی، ریوی و دیابتی، افراد باردار، مسن و کودکان را برای پیگیری‌های درمانی با مشکلات جدی مواجه کرده است. از این رو اسنپ دکتر با در نظر گرفتن شرایط موجود، توسعه خدمات غیرحضوری پزشکی را در دستور کار خود قرار داده‌ است.

پس از راه‌اندازی سرویس «پزشک و مشاور» در سوپر اپلیکیشن اسنپ که دریافت خدمات از پزشکان و مشاوران متخصص را به صورت آنلاین فراهم می‌کرد، در قدم بعدی امکان دریافت نسخه پزشکی آنلاین در این اپلیکیشن  فراهم شد.

حالا در جدیدترین اقدام به منظور به حداقل رساندن مراجعه حضوری در پروسه درمان، اسنپ دکتر سرویس «تهیه نسخه دارو» را نیز به اپلیکیشن خود اضافه کرده است تا کاربران بتوانند نسخه خود را به صورت آنلاین سفارش دهند.

چگونه از سرویس تهیه نسخه استفاده کنیم؟

کافی است در سوپر اپلیکیشن اسنپ به سرویس «پزشک و مشاور» بروید و از بین خدمات ارائه شده «تهیه نسخه دارو» را انتخاب کنید. حالا می‌توانید اقلام مورد نیازتان را از داروخانه سفارش دهید و در نشانی مورد نظرتان تحویل بگیرید.

برای ثبت سفارش می‌توانید نسخه‌ای را که از قبل برای شما تجویز شده است آپلود کنید، از نسخه آنلاینی که در سوپر اپلیکیشن اسنپ برای شما صادر شده استفاده کنید یا داروهای بدون نیاز به نسخه یا اقلام بهداشتی و آرایشی را در فهرست توضیحات بنویسید. با انتخاب داروخانه مورد نظر درخواست شما ثبت می‌شود.

بعد از ثبت درخواست، در صورت نیاز مسئول فنی داروخانه با بیمار تماس می‌گیرد و شرح حال، داروها، عوارض و تداخلات احتمالی را بررسی می‌کند. در نهایت پس از تائید داروخانه هزینه داروها و اقلام بهداشتی و... به همراه هزینه پیک به شما اعلام می‌شود. پس از پرداخت، پیک سفارش را به شما تحویل می‌دهد.

امکان سفارش چه داروهایی وجود دارد؟

اسنپ‌ دکتر بر اساس چارچوب‌های قانون‌گذاری شده برای داروخانه‌ها، نقش تسهیل‌گر را ایفا می‌کند و اقلام دارویی‌ای را که قابلیت فروش آنلاین دارند با همکاری داروخانه‌ها به طور مستقیم از خود داروخانه به دست متقاضی می‌رساند.

دقت داشته باشید که داروهای نیازمند به نسخه حتما باید نسخه داشته باشند و مسئول فنی داروخانه مسئولیت بررسی این امر و ارائه دارو را بر عهده دارد. در این شرایط حتما درخواست ارائه اصل نسخه توسط داروخانه برای کاربر ارسال می‌شود و اصل نسخه قبل از ارائه دارو توسط داروخانه به وسیله پیک دریافت می‌شود.

همچنین در صورتی‌ که درخواست استفاده از بیمه وجود داشته باشد کاربر می‌تواند با استفاده از پیک رفت‌وبرگشت دفترچه خود را به داروخانه تحویل دهد و سپس داروها و دفترچه‌اش را دریافت کند.

انتهای پیام


تاریخ انتشار: شنبه 09 اسفند ماه 1399 - 17:58
نظرات کاربران
بیمه پاسارگاد بیمه کوثر بیمه ملت بانک سپه بانک رفاه بیمه معلم بانک ایران زمین بانک صادرات بنر بیمه دی بانک سینا بانک توسعه تعاون بانک ملی باجت بانک تجارت