عناوین مهم :
شنبه 01 اردیبهشت 1403 12:16

پایگاه تحلیلی الفباخبر

مرجع اخبار اقتصادی-اجتماعی

ALEFBAKHABAR.com

آخرین عناوین
شرایط ثبت نام وام بازنشستگان اعلام شد مقصد تازه رامین رضاییان مشخص شد کدام بند از بیانیه اتحادیه عرب درباره جزایر سه گانه به نفع ایران حذف شد؟ رئیس مجلس پیام تبریک صادر کرد ابلاغ برنامه هفتم سند هویتی دولت برای تحول پنج‌ ساله توسط آقای رئیس جمهور بانک مرکزی: مالیات ارزش افزوده واردات برخی اقلام کاهش می یابد پنجشنبه ها سراسر کشور تعطیل می شود؟ | تغییر ساعات کاری ادارات یک پوشش بیمه‌ای ویژه برای موتورسیکلت شما/ تخفیف بیمه ملت برای دوستداران محیط زیست حضور معاون رئیس جمهور و رئیس کل بنیاد شهید و امور ایثارگران در جمع مدیران بیمه دی پیام تبریک مدیرعامل بیمه پارسیان به مناسبت بیستمین سالروز تاسیس شرکت «بیمه تعاون» فاتح رقابت‌های سوپرلیگ کاراته پیام وزیر امور خارجه به دریادلان ارتش قیمت نفت جهانی افزایش یافت کارشناس اقتصادی: بانک مرکزی به تنهایی مسئول کنترل نرخ ارز نیست سفر رئیس جمهور به اندونزی در پیش است برنامه‌های عملیاتی بیمه دی در سال ۱۴۰۲ تبیین شدند جزئیات دیدار شهردار تهران با رئیس صدا و سیما | بخوانید برگزاریی همایش روسای حوزه های بانک ملی ‏ایران بانک گردشگری در جذب سپرده کوتاه مدت رتبه نخست را کسب کرد
پر بازدید ها
روند رسیدگی قضایی به پرونده‌های چک برگشتی زیان روزانه ۱۰۰میلیاردی به صنعت مرغداری کشور تغییر رویه شرکت واسپاری توسعه تعاون از فرد محوری به رویکرد مشارکتی ابلاغ سهمیه مسافری سال ۱۴۰۳ مناطق آزاد مدیرعامل بیمه پارسیان درگذشت آیت کریمی را تسلیت گفت ۵ سناریوی احتمالی اسرائیل برای پاسخ به حمله ایران افزایش ۶ هزار واحدی شاخص بورس تهران در پایان هفته تکریم رییس پیشین و معرفی سرپرست جدید اداره کل تدارکات و خدمات بانک توسعه تعاون بررسی قیمت خودرو محبوب سایپا (۲۹ فروردین ۱۴۰۳) / شاهین در بازار چند؟ نامه همراه اول به سازمان بورس: مذاکرات با دیجی‌کالا در جریان است هوش مصنوعی چینی در رقابت با ChatGPT ضامن مرده برای دریافت وام بانکی بانک تجارت؛ پیشتاز در تسهیلات تکلیفی خبر جدید وزیر کار درباره تعداد تعطیلات آخر هفته/ تعطیلی پنجشنبه‌ها شامل کارگران هم می‌شود؟ به‌حدی خودرو وارد شده که در بنادر جا نداریم

مهریه بالای ۱۱۰ سکه گرفتنی است


مهریه-بالای-۱۱۰-سکه-گرفتنی-است
حقوقدان و وکیل دادگستری گفت: برخلاف تصور عموم، مهریه بالای ۱۱۰ سکه هم قابل وصول است.

به گزارش الفباخبر به نقل ازبنکر؛ زینب طاهری روز سه شنبه نداشتن اطلاعات حقوقی را ریشه بسیاری از مشکلات قضایی به ویژه حجم بالای پرونده‌ها دانست و اظهار کرد: امروز دادگستری با حجم عظیمی از پرونده‌ها روبه‌روست و اگر به طور گسترده به عموم مردم آموزش حقوقی داده شود، بطور قطع با کاهش پرونده‌های قضایی همراه خواهد بود.

بیشتر بخوانید:

این حقوقدان و وکیل دادگستری، افزایش اطلاعات حقوقی مردم در خصوص مهریه و انجام معاملات با سند عادی را مهم خواند و گفت: از نکات حقوقی مهم راجع به مهریه آن است که برخلاف تصور عموم جامعه، مهریه بالای ۱۱۰ سکه با معرفی و توقیف اموال نظیر ملک، دارایی، حساب بانکی، حقوق دریافتی ماهانه و ... قابل وصول است. همچنین مهریه پس از فوت زن، توسط ورثه و پس از فوت شوهر، توسط زن از اموال باقیمانده شوهر قابل وصول است.

طاهری تأکید کرد: به یاد داشته باشیم بذل و بخشش مهریه با دست نوشته عادی به راحتی قابل اثبات نیست و این کار لازم است در دفاتر اسناد رسمی انجام شود.

این وکیل دادگستری ادامه داد: بعد از عقد نکاح نمی‌توان مهریه را افزایش داد و افزایش ثانوی مهریه مورد استناد نیست؛ به این معنا که بعد از وقوع عقد و ثبت مهریه، طرفین تصمیم به افزایش مهریه می‌گیرند و حتی اقرارنامه‌ای تنظیم و توضیحاتی اضافه می‌شود. این شرایط جدید نمی‌تواند به عنوان مهریه اصلی تلقی شود و در واقع افزایش بعدی یک تعهد است که عنوان و امتیازات مهریه را ندارد.

وی بیان کرد: مهریه اصلی همان است که هنگام جاری شدن صیغه نکاح اعلام می‌شود. بنابراین خانواده‌ها هنگام مراجعه به محضر گاهی مهریه‌ای مغایر با آنچه شفاهی توافق کرده‌اند درج می کنند. این اظهار در محضر، مستند خواهد بود و دادگاه به توافق قبلی که رسمی نبوده، توجه ندارد.

با قولنامه خرید و فروش نکنید

این حقوقدان و وکیل دادگستری همچنین درباره انجام معاملات به صورت قولنامه گفت: اسناد و دست‌نوشته‌های عادی قابل‌انکار و تردید هستند بنابراین برای انجام معاملات و تنظیم سند، در مرحله اثبات اصالت، بسیار خطا پذیرند.

وی افزود: با توجه به اینکه بسیاری از این گونه نوشته‌ها، جعل می‌شود، اثبات اصالت نوشته عادی توسط کارشناسان بسیار مشکل است. لازم است افراد از دست نوشته اجتناب کنند و جایی که دسترسی به دفاتر اسناد رسمی نباشد، در تنظیم سند عادی حتما دونفر شاهد بگیرند.

طاهری ادامه داد: وقتی دست‌نوشته یا سند عادی به دادگاه ارائه شود، دادگاه آن را به کارشناس ارجاع می‌دهد تا اصالت آن بررسی شود. اگر احراز اصالت دست نوشته صورت نگیرد، سند جعلی محسوب می‌شود و در صورت شکایت فرد ذینفع، پرونده جزایی دیگری با عنوان «جعل» و «استفاده از سند مجعول» قابل طرح خواهد بود که مجازات هرکدام از آنها حداقل ۶ ماه حبس است.

وی تأکید کرد: با این ملاحظات نه تنها حقوق مالی موجود به واسطه دست نوشته تامین نمی‌شود بلکه جنبه کیفری دیگری نیز متوجه فرد ارائه کننده خواهد بود.

 

انتهای پیام


تاریخ انتشار: سه‌شنبه 29 مهر ماه 1399 - 12:40
نظرات کاربران
بیمه پاسارگاد بیمه کوثر بیمه ملت بانک رفاه بیمه معلم بانک ایران زمین بانک صادرات بنر بیمه دی بانک سینا بانک سپه بانک توسعه تعاون بانک ملی باجت بانک تجارت