عناوین مهم :
جمعه 31 فروردین 1403 17:33

پایگاه تحلیلی الفباخبر

مرجع اخبار اقتصادی-اجتماعی

ALEFBAKHABAR.com

آخرین عناوین
این دو بانک ایرانی در روسیه شعبه می زنند | بخوانید پرداخت وام 100 میلیونی به خریداران خودرو از سامانه یکپارچه خودرو شرایط دریافت وام 200 میلیونی بانک ملی اعلام شد اظهارات عجیب یحیی در خصوص استقلال پس از جشن قهرمانی ۳ مربی لیگ برتری همزمان استعفا دادند پرسپولیس با پیروزی طوفانی به هشتمین جام لیگ برتر رسیدند جزئيات گفتگوي وزير امور خارجه با دبير كل سازمان ملل انفجار مهیب تل آویو را لرزاند رونمایی از جام قهرمانی لیگ برتر | ببینید ناکامی تیم رونالدو ادامه دار شد خداحافظی امید ابراهیمی با پیراهن استقلال از فوتبال رئیس جمهور از سواحل مکران بازدید هوایی کرد سد کهیر آبگیری شد هشدار جدی رئیس جمهور به طالبان | بخوانید بازدید مدیرکل حوزه مدیریت بیمه سرمد از مدیریت روابط عمومی، به مناسبت روز ارتباطات و روابط عمومی پیام مدیرعامل بیمه سرمد به مناسبت روز روابط‌ عمومی و ارتباطات نماینده و برنده خوش‌شانس جشنواره فروش بیمه‌های حوادث انفرادی بیمه دانا معرفی شد پیام مدیر‌عامل شرکت بیمه معلم به مناسبت روز ارتباطات و روابط عمومی پیام تبریک مدیر عامل صندوق تامین خسارت های بدنی به مناسبت روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی
پر بازدید ها
روند رسیدگی قضایی به پرونده‌های چک برگشتی تراکنش با تلفن همراه بدون کارت بانکی در۶ بانک علی آبادی درباره تعداد واردات خودرو درست می گوید یا گمرک؟ ابلاغ سهمیه مسافری سال ۱۴۰۳ مناطق آزاد ۱۴۰۲؛ سال ثبات و رشد بیمه معلم تغییر رویه شرکت واسپاری توسعه تعاون از فرد محوری به رویکرد مشارکتی زیان روزانه ۱۰۰میلیاردی به صنعت مرغداری کشور تعدیل بیش از ۱۰ درصدی کارمندان تسلا نتایج اولیه کنکور دکتری منتشر شد هشدار عرضه دلار تقلبی در بازار آزاد | بخوانید تکریم رییس پیشین و معرفی سرپرست جدید اداره کل تدارکات و خدمات بانک توسعه تعاون ۵ سناریوی احتمالی اسرائیل برای پاسخ به حمله ایران تعلیق در تاسیس بانک مشترک ایران-پاکستان نامه همراه اول به سازمان بورس: مذاکرات با دیجی‌کالا در جریان است بررسی قیمت خودرو محبوب سایپا (۲۹ فروردین ۱۴۰۳) / شاهین در بازار چند؟

توصیه‌هایی برای پیشگیری از مسمومیت‌های غذایی


توصیه-هایی-برای-پیشگیری-از-مسمومیت-های-غذایی-مسافران-مراقب-باشند
الفباخبر - گروه سلامت: وزارت بهداشت، برای پیشگیری از مسمومیت غذایی در سفرهای نوروزی، توصیه هایی را ارائه داده است.

به گزارش الفباخبر ، در طول سفر باید مانند سایر اوقات از تمام گروه‌های غذایی به طور متناسب، متعادل و متنوع استفاده کنید.

در طول سفر از آب‌های بسته‌بندی که سلامت آن مورد اطمینان است، استفاده کنید. در صورتی که به آب آشامیدنی سالم دسترسی ندارید، آب را حداقل یک دقیقه بجوشانید. همچنین از پرکردن مکرر ظروف پلاستیکی آب بسته‌بندی شده با آب و نوشیدن چند باره خودداری کنید. از قراردادن ظروف پلاستیکی آب بسته‌بندی شده در فریزر یا جایخی یخچال و استفاده از آب یخ زده آن‌ها به علت تولید مواد مضر، به شدت بپرهیزید.

در طول سفر برای حمل مواد غذایی فاسد شدنی از یخدان استفاده کنید. غذاهایی که دارای خامه، تخم‌مرغ و سس مایونز هستند، خیلی زود فاسد می‌شوند، بهتر است سس مایونز را در دمای سرد نگهداری کرده و قبل از مصرف غذا به آن اضافه کنید.

در حین سفر، از حمل گوشت یا تخم‌مرغ خام و فرآورده‌های لبنی با ماندگاری کوتاه خودداری کنید. به این دلیل که به سرعت فاسد می‌شوند. توجه داشته باشید که که فرآورده‌های لبنی با ماندگاری بالا فقط تا زمانی این ماندگاری را حفظ می‌کنند که باز نشده باشند. پس از باز شدن درب آن‌ها، باید در یخچال نگهداری شوند.

توجه داشته باشید که غذاهای مسموم‌کننده ممکن است بو یا مزه ناخوشایندی نداشته باشند. با وجودی که بسیاری از مسمومیت‌های غذایی معمولاً ظرف ۲۴ ساعت برطرف می‌شوند، اما بعضی از آن‌ها مانند مسمومیت با غذای کنسروی می‌توانند کشنده باشند. بوتولیسم نوعی مسمومیت غذایی کشنده است که بر اثر مصرف کشک غیر پاستوریزه، غذاهای کنسروی که قبل از مصرف حرارت مناسب به آنها نرسیده است یا سوسیس و کالباس آلوده بروز می‌کند. علائم و نشانه‌های این مسمومیت با تأخیر بعد از ۱۲ تا ۲۴ ساعت ظاهر می‌شود و شامل تاری دید، دوبینی، افتادگی پلک فوقانی، عدم توانایی حرکتی، اختلال تکلم، لکنت زبان، سختی بلع و خشکی و درد گلو است. مهمترین اقدام درمانی در این مسمومیت تجویز سریع داروی ضد سم در مرکز درمانی است. در صورت عدم درمان ممکن است فرد مسموم بر اثر فلج تنفسی فوت کند.

بر این اساس از خرید قوطی‌های کنسرو دارای برآمدگی، فرو رفتگی و یا نشتی و زنگ‌زدگی خودداری کنید و مطمئن شوید که درپوش آنها شکسته نشده باشد. کنسروها را قبل از مصرف ۲۰ دقیقه در آب در حال جوشیدن حرارت دهید و بلافاصله مصرف کنید. هرگز غذاهای پخته شده را بیش از دو ساعت اگر هوا گرم است و بیش از یک ساعت در دمای محیط رها نکنید. برای دوباره گرم کردن غذاهای باقی‌مانده آن‌ها را تا ۷۴ درجه سانتی‌گراد گرما دهید تا غذا بخار کند و همچنین غذاهایی که بیشتر از سه روز باقی مانده‌اند را هرگز مصرف نکنید. بهترین دما برای نگهداری مواد غذایی زیر ۴ درجه سانتی‌گراد یا بالای ۶۰ درجه سانتی‌گراد است.

از تماس غذای پخته و نیمه پخته بپرهیزید. علائم و نشانه‌های برخی از مسمومیت‌های غذایی با تأخیر ظاهر می‌شوند. یعنی ممکن است ۱۲ تا ۲۴ ساعت بعد از مصرف غذای آلوده، علائم در فرد مسموم بروز کند. علائم و نشانه‌های این مسمومیت‌ها شامل سردرد، تب، خستگی، تهوع، استفراغ، اسهال آبکی شدید، کم شدن آب بدن، ضعف و درد شکم است. غذاهای خانگی مطمئن‌ترین غذا در بین راه هستند. بهتر است در بین راه از غذاهای ساده و نیمه خشک مانند نان و پنیر و سبزی، انواع کوکو، کتلت و …، استفاده کنید.

از خرید مواد غذایی مثل حبوبات پخته، دل و جگر، لواشک، فلافل، سمبوسه، پیراشکی و … از کنار جاده، فروشندگان دوره‌گرد و مغازه‌های غیر بهداشتی پرهیز کنید. اگر مجبور به صرف غذا در رستوران‌های بین‌راه هستید، محل‌های بهداشتی را انتخاب کنید. برای این منظور به وضعیت دستشویی‌ها، لباس کارگران، نظافت میزها، وجود مگس و حشرات و وسایل سرو غذا توجه کنید. در صورت امکان وسایل شخصی مانند قاشق، چنگال و لیوان مخصوص به همراه داشته باشید. به بهداشت فردی، یعنی شست‌وشوی دست‌ها قبل از صرف غذا هم توجه کنید.

انتهای پیام


تاریخ انتشار: شنبه 06 فروردین ماه 1401 - 18:00
نظرات کاربران
بیمه پاسارگاد بیمه کوثر بیمه ملت بانک رفاه بیمه معلم بانک ایران زمین بانک صادرات بنر بیمه دی بانک سینا بانک سپه بانک توسعه تعاون بانک ملی باجت بانک تجارت